Protistres 50 g
Kód: 972Související produkty
Detailní popis produktu
Kopřiva přispívá k normální činnosti kardiovaskulárního systému.
Třezalka přispívá k duševnímu zdraví - emoční rovnováze. U citlivých osob možnost fotosenzibilizace (třezalka). Může snižovat srážlivost krve (ginkgo biloba).
Příprava:
Doporučené denní dávkování 2 lžičky = 2 g směsi 1-2 x denně. vroucí vodou zalejte směs v poměru 2 g (2 vrchovaté čajové lžičky) na 250 ml vody. Ponechte 5-10 minut louhovat. Poté přeceďte. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí.
Složení: jmelí nať, fazolové slupky, bříza bělokorá list, kopřiva list, citrónová tráva list, třezalka nať, ginkgo biloba list, aroma
Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 18 kJ/ 4 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0.03 g.
Neobsahuje kofein.
Země původu: Česká republika
50 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zdravé potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Na počátku příběhu společnosti OXALIS byla naše vášeň pro kvalitní sypaný čaj. Ta v létě 1993 stála za vznikem malé rodinné firmy, která za více než čtvrtstoletí vyrostla v renomovaného dovozce, zpracovatele a distributora sypaných čajů a nyní i výběrové kávy.
Vybudovali jsme si pevné kontakty v pěstitelských zemích, odkud své produkty dovážíme napřímo (direct trade). Neustále také vyhledáváme nové atraktivní čajové zahrady a kávové plantáže, abychom do vašich šálků přinesli to nejzajímavější z celého světa.
Čisté čaje i kávy pečlivě vybíráme z nejpovedenějších lotů, za kvalitou svých produktů si pevně stojíme. Důsledně kontrolujeme obsah pesticidů, těžkých kovů a mikrobiologii tak, aby čaje a kávy splňovaly pravidla Evropské unie.
Kávu pražíme na moderní, ekologické pražičce Loring Smart. Disponujeme vlastní vývojovou laboratoří, ve které náš degustační tým vytváří originální čajové i kávové směsi. Na čaj i kávu aplikujeme různé druhy aroma (u čajů navíc i ingredience) a vytváříme tak jedinečné kreace.